Мийт Лоуф може никога повече да не пропее


Мийт Лоуф може никога повече да не пропее
Снимка: Getty Images/Guliver

Мийт Лоуф обяви, че може би никога повече няма да пропее или да се качи на сцената.

Причината са сериите от хирургически интервенции, на които 70-годишният певец трябваше да се подложи, за да премахне проблемите с гърба и кръста си. Дори и след тях обаче болките му не са отшумели, а точно обратното и в момента положението му е толкова тежко, че се налага да използва проходилка, за да се придвижва из дома си и не може да си легне без съдействието на жена си Дебора.

"Заради болките не съм пял повече от година. Когато пееш, трябва да използваш всяка частица от себе си, а аз не мога да го сторя", каза Лоуф в интервю за списание "Роулинг Стоун", но се зарече да не се отказва от борбата.

"Имам 18 мозъчни сътресения през живота си. И нищо, нищо досега не ме е сломило. Да, човече - никога няма да бъда повален", увери още звездата пред изданието.

Междувременно обаче Лоуф не скри комплексите от възрастта си и призна, че се смята за твърде стар, за да излиза някъде, така или иначе.

"Нямам никаква работа в баровете и при бандите (музикалните - бел.авт). Те само ще ме погледнат и ще кажат: "Кой е старецът? Какво прави толкова стар човек тук? Не, аз вече не принадлежа на тези места", заключи той.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама