Мика Стоичкова изригна срещу Евгени Минчев


Мика Стоичкова изригна срещу Евгени Минчев

След като Евгени Минчев открито сваляше Иво Аръков във VIP Brother, Мика Стоичкова реши да отговори на твърденията му, че връзката й с актьора е била просто приятелска.

"Поставих личен рекорд по въздържание! Въздържах се да не "смажа" словесно жалката същност и бедна душевност на самопровъзгласилия/ата се за "лорд" г-ца Минчева! След като мълчах няколко дни, дойде моментът и аз да споделя мнението си за неговото цветущо изказване по мой адрес. Трудно ми е да подбера думите си, защото той (тя) е жалък/а и буди у мен съжаление, същевременно перчемът му не го прави до толкова симпатичен, че да му простя помиярщината!

Някой би го пратил "да върви по дяволите", аз обаче ще го пратя в цирка, където най-добре ще се котира с тази клоунска визия, а също така и природа! Съдбата очевидно му се е присмяла!", написа дъщерята на Христо Стоичков във Facebook.

Мика сподели в социалната мрежа и снимка на Минчев, на която той е облечен със зелен лъскав панталон и държи малка блестяща чантичка в същия цвят.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама