Мика Стоичкова ядосана на Аръков и Месечков


 Мика Стоичкова ядосана на Аръков и Месечков

Михаела Стоичкова написа открито писмо, в което говори за отношенията си с бившия си приятел Иво Аръков, както и с партньора си в Dancing Stars Наско Месечков. Заради участието им във Vip Brother името на Мика често се споменава в ефир, затова тя реши да спре всички слухове за себе си.

"Отворено писмо до зрителите на VIP Brother.

Ако някой няма възможността да гледа предаването, а единствено да се информира от медиите или да бъде просто слушател, несъмнено ще остане с впечатлението, че и аз съм в Къщата, сред съквартирантите, а и как иначе, като името ми се превърна в нарицателно за "любовна драма и разочарование".

Драги зрители, не оставайте с впечатлението, че съм разбивачка на мъжки сърца, напротив, моите принципи и феър плейят, който съм научена да спазвам, ме подтикнаха да послушам вътрешния си глас, и когато той ми прошепна за единия - "вече не си щастлива така", както и "това не е твоят човек" - за другия, то тогава аз се оттеглих , далеч, далеч, зад Океана, в преносен и буквален смисъл, за да дам път на правилните жени за тях, с които да заживеят в "Образцов дом". Дано и двамата получат своите уроци от това си участие и намерят първо себе си, а после и половинките си! Аз вече правя първите стъпки по пътя към моя "нов живот"!

Сърдечно ваша, Мика Стоичкова"

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама