Мика Стоичкова пусна горещи снимки в Instagram


Мика Стоичкова пусна горещи снимки в Instagram
Снимка: Instagram

Михаела Стоичкова - по-голямата дъщеря на футболната легенда Христо Стоичков, разгорещи последователите си в Instagram, като сподели секси снимки по бански. На тях тя се перчи с хубавото си тяло и силиконовите си гърди.

Допреди няколко дни 33-годишната Мика беше на почивка в красивия мексикански курорт Тулум. От кадрите ѝ в социалната мрежа си личи, че си е изкарала повече от прекрасно.

Била е на плажа, обикаляла е по заведения, посетила е местни забележителности, сред които политическия и културен център на маите Чичен Ица, едно от новите седем чудеса на света.

Мика, която има 5-годишна дъщеря от бившата си любов Айкут, е купонясвала и на музикалнoто парти Mayan Warrior 2022 Tulum. На него е била с ефектен блестящ тоалет от две части и грим, вдъхновен от маите.

И като за финал Стоичкова се сбогува с Тулум с кадър, на който тя (с черния бански) и нейна приятелка показват дупетата си.

"И ние сме навън. До скоро, Тулум, обичам те!", написа Мика.

Наскоро пък сръбското издание "Telegraf" публикува материал, озаглавен "Баща ѝ беше футболен майстор и първенец на Европа, а тя стана кралица на голите снимки". Към материала е включена галерия с десетина фотоси, на които хубавата Мика е по-разголена.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама