Мика Стоичкова разкри как ще кръсти дъщеря си


Мика Стоичкова разкри как ще кръсти дъщеря си

Мика ще кръсти първата си рожба на своята майка Мариана, която е неин идеал. 

"Cлед 28 години на борба, чакане, радости и още много и най-различни емоции и изживявания смело мога да заявя, че се чувствам максимално удовлетворена от живота си! Щастлива съм и съм успешна, успешна най-вече заради това, че съм съумяла да спечеля уважението и любовта на много хора, които с пожеланията си към мен ми показаха, че с основание съм избрала да са в обкръжението ми. Щастието ми е двойно особено сега, когато в мен туптят две сърца!", сподели Михаела Стоичкова със света чрез своя фейсбук профил.

Голямата дъщеря на футболната звезда Христо Стоичков се носи на крилете на радостта, защото 2016-а за нея е изпълнена със сбъднати мечти и емоционални мигове. На 9 юли тя отпразнува своя 28-и рожден ден, а само преди няколко дни стана съпруга на своя годеник Айкут. Двамата си размениха обещания за вечна вярност и любов пред своите най-близки на церемония без всякакви официалности в Маями. Стоичкова се похвали за радостното събитие единствено с няколко снимки, които публикува в инстаграм. На кадрите се вижда, че е облечена в семпла черна рокля, равни сандали и носи кошница с цветя, а нейният любим е с бермуди, бяла риза и папийонка.

Истинското тържество обаче тепърва предстои, защото младото семейство планира да вдигне голяма сватба с много гости през есента в Правец. Мика ще облече булчинска рокля обаче чак след още по-важното събитие, което очакват с нейната половинка Айкут, а именно раждането на първородното им дете. Наследницата на легендарния ни футболист е в напреднала бременност, но от суеверие пази в тайна кога бебето ще се появи на бял свят. Сигурно е обаче, че ще има момиче и по всяка вероятност то ще бъде кръстено на баба си Мариана - съпругата на Стоичков.

Михаела намекна с издайнически постове в социалните мрежи, че името на дъщеря й ще започва именно с буквата М, като по подобен начин разкри и своята бременност съвсем в нейното начало.

Носителят на "Златна топка" е много горд от решението на щерка си да почете името на майка си, защото именно Мариана е пазителят на спокойствието и щастието в тяхната фамилия. Бъдещият дядо откровено заявява и в биографичния филм "Стоичков", че на своята съпруга дължи 50% от своя успех в живота.

“Мама е моторът на нашето семейство. Тя е супержена Безкрайно съм благодарна, че именно тя ни е отгледала със сестра ми, защото винаги ни е показвала правилния път в живота. Имало е дни, в които тя е била и майка, и баща. Безспорно ми е идеал. Научи ме да бъда честна и справедлива. Едва ли има сила или човек, който може по-добре от нея да ме научи на всичко важно в живота, което вече ме е изградило като личност", призна пред "168 часа" Михаела.

Ето че тя успя да изпревари по-малката си сестра с трансформацията в семейна жена и майка, макар Христина да е сгодена от повече от две години за хърватина Лука Белич. Двамата с бившия тенисист са лудо влюбени, но никога не са препускали към венчилото, макар все повече да се приближават към тази радостна кулминация на връзката си.

Тепърва Мика и Христина ще дават поводи за празнуване на своя прочут баща.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама