Миранда Кер отново се съблече чисто гола


Миранда Кер отново се съблече чисто гола

Миранда Кер засне гола корица за австралийския брой на списание "Харпърс Базар".

Макар че 32-годишната изкусителка на пръв поглед има свенливо момичешко излъчване, красавицата е заснела някои от най-еротичните фотосесии за списания по цял свят. Този път австралийката позира пред обектива само по чифт розови токчета "Кристиан Лубутен" на балкона на хотелска стая в Лос Анджелис.

Автор на фотографиите е Стивън Чи, който акцентира върху изваяната фигура на манекенката, а чертите й са едва доловими с бляскав грим.

"Каква визия да направим за жена, която се чувства ужасно удобно в кожата си?”, обясниха редакторите на изданието. А феновете на модела не сдържаха своето изумление с хилядите коментари в Instagram за сексапилната фотосесия. „Как е възможно да изглежда все по-добре с възрастта?”, гласят повечето от коментарите в мрежата.

През 2010 г. австралийската красавица се съблече за американското издание на списание "GQ”, а след това и за списание "Industrie”. През април 2014 г. Миранда отново се разголи за фотографа на звездите Марио Тестино. През август 2015 г. Миранда показа дългите си крака в снимка, публикувана от самата нея в Instagram.

В декемврийския брой на сп. LOVE Миранда също засне предизвикателна фотосесия.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама