Миранда Кер показа снимки от сватбата си


 Миранда Кер показа снимки от сватбата си
Снимка: Getty Images/Guliver

Миранда Кер се омъжи за основателя на Snapchat Еван Шпигел на 28 май, но чак сега се появиха снимки от малката им, но пищна сватба.

Първите официални кадри от церенията, състояла се пред 45 гости в дома на Шпигел в Лос Анджелис, бяха публикувани във Vogue.

Миранда е била ослепителна в рокля Dior Haute, ръчно направена за нея от новия артистичен директор на марката Мария Грация Чиури.

"Честно, не мога да си представя по-красива сватбена рокля", каза звездата пред изданието.

Моделът е вдъхновен от кино легендата Грейс Кели и роклята, която е носила на сватбата си с принца на Монако Рение III през 1956.

✨❤️✨

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on Jul 16, 2017 at 10:34pm PDT

"Много се забавлявах с модата и преди бях много дива, свободна и бохо. Но в този период в живота ми стилът ми е по-улегнал. Моите най-големи вдъхновения винаги са били Кели, Одри и Хепбърн, и баба ми, която на 80 години е шик - хубав панталон, бяла блуза, шал и ниско токче."

Това вдъхновение си личи от снимките, публикувани във Vogue, на които 34-годишната Миранда носи дълга сатенена рокля с високо деколте и дълги ръкави. 

Еван и Флин, синът на Кер от брака й с Орландо Блум, са били облечени в костюми на Dior. Малкият е носел пръстените до олтара и се е присъединил към младоженците за първия им танц.

Специалният им ден е започнал с йога за Миранда и новия й съпруг, като завършил с караоке. Гостите са вечеряли бавно печено пилешко месо с куркума и лимон. На тях им е било забранено да публикуват снимки в социалните мрежи, затова чак сега успяхме да видим как е изгледала звездната двойка на сватбата си.

Such a magical day 😍❤️😍

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on Jul 16, 2017 at 10:40pm PDT

Thank you Maria Grazia Chiuri and @dior for creating my dream wedding dress ✨❤️🙏🏻😍

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on Jul 16, 2017 at 10:45pm PDT

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама