Миранда Кер релаксира със специална постелка


Миранда Кер релаксира със специална постелка
Снимка: Getty Images/Guliver

Миранда Кер е една от най-красивите и успешни жени в модния бизнес. Сега красавицата разкри как релаксира и поддържа фигурата си.

"Следобед имам ритуал да пия чай, а също така ежедневно медитирам, дори само в рамките на 10 минути. Също така отскоро съм почитателка на постелката Spoonk Acupressure Mats, която има хиляди малки шипове, които помагат за освобождаване на стреса. Пътувам с нея навсякъде", каза австралийският модел в интервю за "Дейли Мейл".

Постелката, която струва 70 долара, е базирана на принципите на акупресурата и японския Шиацу масаж. Твърди се, че стимулира конкретни рефлексни точки по цялото тяло, освобождава блокираната енергия, отпуска напрегнатите мускули и действа релаксиращо както физически, така и ментално.

32-годишната звезда също така редовно използва своята преносима инфраред сауна, която струва 300 долара.  

"Използвам я ежедневно вкъщи, страхотна е за детоксикация и общо укрепване на организма", каза Миранда.

Бившето ангелче на Victoria's Secret комбинира здравословния си режим с балансирана диета.

Тя започва деня с енергизиращо зелено смути, което е алкализиращо, засищащо, с високо съдържание на витамини и минерали.

"Пия по една чаша всяка сутрин. Единственият плод, който съдържа, е лимон, а останалото са зелени зеленчуци, така че е като хранителна бомба - страхотно за имунната ви система, кожата, очите и цялостното ви здраве."

"Опитвам се да ям храната по възможно най-семплия и естествен начин. Също така спазвам правилото, наречено 80/20, при което 80% от времето се храня здравословно, а около 20% си угаждам. Любимото ми ястие е органично печено пиле с чесън, лимон и куркума с гарнитура от запечени зеленчуци." 


Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама