Мис Вселена България 2015 е бременна


Мис Вселена България 2015 е бременна
Снимка: Facebook

"Мис Вселена България 2015" и "Мис Футбол" Радост Тодорова е бременна за първи път. Красавицата очаква дете от футболния национал Георги Костадинов.

Щастливата новина беше лично съобщена от Радост в Instagram. Тя качи снимка, на която спортистът е сложил ръка върху наедрялото й коремче. Разбираемо, постът й събра много лайкове и положителни коментари.

Вижте тази публикация в Instagram.

♥️

Публикация, споделена от Radost Todorova (@joytodorova) на

Манекенката и 28-годишният футболист имат връзка от близо две години. Тя го последва в Израел, а после и в Русия, където той играе в момента.

Радост Тодорова представи България на конкурса "Мис Вселена" през 2015 година. Тогава водещият на шоуто направи голям гаф, като сгреши името на победителката в конкурса. Вместо филипинката Пиа Алонско Вуцбах той обяви колумбийката Ариадна Аревало. Нашето момиче окуражи обърканата Алонско да заеме своето заслужено първо място и по този начин си спечели много положителни коментари.

Вижте тази публикация в Instagram.

♥️

Публикация, споделена от Radost Todorova (@joytodorova) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама