Мис Вселена България отслабнала с 17 кг заради конкурса


Мис Вселена България отслабнала с 17 кг заради конкурса

Виолина Анчева, която преди броени дни триумфира на "Мис Вселена България”, е смъкнала 17 кг по препоръка на организатора на конкурса Магдалина Вълчанова.

"Появи се на кастинга с наднормено тегло. Но аз лично много се борих да я допуснем по-нататък, за да й послужим като стимул. Решихме да дадем шанс на едно пълно момиче и не сгрешихме”, обясни Вълчанова пред bTV.

За да влезе във форма, Виолина разполагала с едва седем месеца. "За щастие успях да го направя, и то по здравословен начин – като промених коренно начина си на хранене и всекидневно тренирах във фитнеса”, обясни красавицата.

В средата на януари тя ще отпътува сама за Филипините, където ще се проведе световният конкурс, а цялостното й представяне ще бъде повлияно от легендарния български художник Владимир Димитров – Майстора, пише Монитор.

"Всяка година момичетата дефилират с фолклорни костюми. Нейният ще представлява всъщност модернизирана версия на носия, вдъхновена от „Момиче от Калотино” на Майстора. Националният ни подарък ще бъде реплика на друга негова творба", разказа още Вълчанова.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама