Митко Рачков издаде дали има нова половинка (ВИДЕО)


Митко Рачков издаде дали има нова половинка (ВИДЕО)
Снимка: Nova

Димитър Рачков днес, 18 септември, навършва 51 години. Популярният комедиен актьор реши да проговори за личния си живот, като загатна, че има нова половинка, без да издава повече за нея.

"Нали знаеш, че любовта изисква тишина и спокойствие. Аз никога не съм знаел защо съм толкова интересен на медиите относно личния ми живот. Нито съм плейбой като Дарин Ангелов, който има височина, харизма... Като Юли Вергов, Деян Донков... Това са хора, в които веднага можеш да се влюбиш. Аз - нито височина, глава Sony Trinitron, криви крака... Господ това ми е дал. Иначе аз съм постоянно във всякакви връзки според писанията, но аз се забавлявам с тези неща. Не давам интервюта относно личния си живот." Това каза Рачков пред репортерка на предаването "На кафе".

Вижте още: Ето какви ги върши Глория с младото си гадже в Италия (СНИМКИ)

За бившите

Категоричен е, че е възможно да има приятелство между бивши.

"Когато има интелигентни хора, няма как да не запазите добри отношения с бившите", призна водещият. Той визира връзката си с майката на сина му - сценаристката Христина Апостолова, с която наскоро направиха общ проект - сериалът "Всичко за сина ми".

Той обаче не коментира отношенията с бившата си половинка Анита Димитрова, които приключиха тази година. Преди време атрактивната блондинка сподели, че след края на 3-годишната им връзка е изпаднала в дупка.

"Много ми беше трудна и мъчителна раздялата с Димитър Рачков. След нея изпаднах в дупка, което ми се случва за първи път в живота. Но благодарение на хората, които ме подкрепиха, и разбира се, на себе си успях да се измъкна. Вече съм добре и щастлива."

Вижте още: Мария Бакалова с голяма новина за връзката си с Валери Григоров

За хейтърите

"Отдавна не обръщам внимание на критиките, особено на тези фейсбуци. Това е лоша среда, нехигиенична. Ако четеш коментарите за себе си, трябва да скочиш от Аспаруховия мост. Няма неоплют човек в България. Важното е ти да се чувстваш добре и да знаеш, че си си свършил качествено работата. За мен най-голямата награда е да видя едни усмихнати лица, когато изляза от студиото. Тези хумористични предавания са един оазис, не само за зрителите, а и за мен самия. Винаги съм казвал, че нямаш право личните си проблеми да ги пренасяш върху зрителите."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама