Моника Белучи: Правете секс за добро здраве


Моника Белучи: Правете секс за добро здраве

Моника Белучи заяви, че добрият секс е ключът към здравето и хубавия живот.

Звездата призна, че не е привърженик на стриктните диети и на изтощителните тренировки, за да бъде във форма. За това пък смята, че натоварването в леглото е достатъчно добро средство за стройна фигура и дълъг живот.

"Аз не съм човек, който се събужда в 6 часа сутринта, за да ходи на фитнес. Просто не ям паста няколко дни, преди да започна снимките на нов филм. Така направих и за "Джеймс Бонд”. Истината е, че обичам сладкиши и тестени изделия, виното и цигарите”, призна Белучи.

''Моят съвет е хранете се добре, пийте добре, правете добър секс и се смейте много. Останалото идва само”, посъветва актрисата.

51-годишната звезда, която има две дъщери от съпруга си Венсан Касел, сподели, че макар да е смятана за една от най-сексапилните жени на екрана и в живота, никога повече няма да снима голи сцени.

"Ще правя секси, но не и голи сцени. Правила съм го в миналото, но тогава не съм имала деца. Сега трябва да се съобразявам. Аз съм актриса и трябваше да използвам тялото си, за да изразя много неща, но понякога не всичко е уместно”, обясни тя пред "Сънди Телеграф”.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама