Морена Бакарин ще участва в "Дедпул 3"


Морена Бакарин ще участва в "Дедпул 3"
Снимка: Getty Images

По-рано бе съобщено, че Морена Бакарин не е официално определена да се завърне в "Дедпул 3", защото въпреки че Райън Рейнолдс и екипът са я помолили да се завърне, Марвел все още не са се съгласили с условията ѝ.

Е, изглежда, че тези условия са договорени, тъй като „Deadline“ току-що обяви, че това е официално - Бакарин ще се завърне за следващия филм, както и Стефан Капичич (който изигра Колоса). Това също е добре, защото тройката на "Дедпул" просто няма да е същата без подходящото парче от пъзела на Уейд Уилсън, съобщи „Giant freakin robot”.

"The mother" с Дженифър Лопес излиза на 12 май

За щастие на „Дедпул 3“, Морена Бакарин и Стефан Капичич ще се завърнат и ще се присъединят към няколко други завърнали се актьори, както и към някои нови лица за предстоящия филм. Карън Сони и Лесли Угамс също ще се завърнат като Допиндер и Слепия Ал, пресъздавайки ролите си за трети път. Ема Корин и Матю Макфейдън са новите играчи, въпреки че ролите им във филма все още не са разкрити.

Хю Джакман ще се появи за първи път в "Дедпул", но ще се превъплъти в ролята на Върколака от "Х-Мен". Макар Джакман по-рано да твърдеше, че се е оттеглил от ролята, беше неизбежно актьорът да излезе от пенсия, тъй като Върколакът е толкова съществен за „Дедпул“.

В момента премиерата на "Дедпул 3" е насрочена за 8 ноември 2024 г., а снимките ще започнат в края на май.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама