Мъжете от тези зодии са най-привлекателни за жените


Мъжете от тези зодии са най-привлекателни за жените
Снимка: iStock

Всяка зодия притежава някакъв чар, но има някои, които могат да привлекат противоположния пол без никакви усилия. Това е така, защото мъжете от определени зодиакални знаци са много по-очарователни за жените, отколкото всички останали представители на силния пол. Това обаче изобщо не означава, че отношенията между двама души непременно ще продължат дълго и щастливо – това зависи и от характерите им. Научете кои са тези зодии:

Близнаци

Енергични, забавни, активни и умни. Представителите на зодия Близнаци винаги могат да развеселят една дама. Може да обсъждате с тях всякакви теми, дори и лични - те могат да пазят тайните на други хора. Най-вече защото ги забравят много бързо. Друго важно тяхно качество е, че могат да дават важни съвети.

Проблемът е, че е изключително трудно да накарате един Близнак да погледне на вас не само като на приятелка. Представителите на тази зодия не обичат отговорността и сериозните отношения. Предпочитат да се забавляват много повече, отколкото да изграждат съвместни планове, защото вече си имат достатъчно свои проблеми и отговорности. Освен това те са предразположени към, така да се каже, "художествено изкривяване на реалността". Ако трябва да го кажем на разбираем език - те лъжат и доста си измислят. Според астролозите дамите, които принадлежат към зодиакалните знаци Козирог, Скорпион и Рак, няма да се чувстват добре с Близнаци.

ТЕЗИ ТРИ ЗОДИИ ОБИЧАТ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ

Лъв

Лъвовете се учат да впечатляват другите през целия си живот. И достигат невероятни висоти в това. Поне няма дама, която Лъвът не би могъл да спечели, трябва само да поиска. Увереност, решителност, предизвикателно мъжествено поведение, изгладено от безупречното усещане за стил, наличието на пари и връзки, готовността наистина да влязат в сериозна връзка - всичко това не може да подмине вниманието на дамите, които търсят сериозен партньор. Проблемът е, че Лъвовете не се променят дори след сватбата. Те ще доминират, забраняват, ограничават и променят живота на жена си, както сметнат за добре. Именно затова Телецът, Скорпионите, Рибите и Девата трябва да стоят далеч от Лъвовете. Те просто не са създадени един за друг.

Везни

Истински джентълмени. Учтиво, любезно, фино усещат как да завладеят една жена. Знаят какво и кога да говорят. Те са способни да спечелят сърцето на всяка дама. Везни - същите тези рицари, за които жените си мечтаят. И само с времето става ясно, че рицарят не е без недостатъци. Той е галантен, любезен и мил с всички дами и, честно казано, не смята за необходимо да остане верен само на една. Везните бързо печелят доверието, те казват на жените това, което искат да чуят, а когато получат своето, веднага изчезват. Най-трудно се разбират с дамите от зодиите Рак, Риби и Дева.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама