Мъжът, който се превърна в Мадона


Мъжът, който се превърна в Мадона

За последните 12 години американец е похарчил 50 000 долара, за да се превърне в копие на идола си Мадона.

"Използвал съм практически целия си съзнателен живот и всичките си спестявания, за да се превърна в Мадона. Сложих си импланти в скулите и челюстта, коригирах си брадичката, направих си лифтинг на веждите и какво ли не още", казва 31-годишният Адам Даниел.

"Но, по дяволите, струва си! Защото сега изглеждам точно като Мадона. Дрехите, които нося, са същите като нейните. А иначе всичко започна, когато бях 15-годишен, от един албум на Мадона, който мама ми купи. Слушах го нон-стоп! Имах чувството, Мадона че пее специално за мен".

Майката на Адам, Анет Гуера, отбелязва, че вече съжалява за това, че навремето му е купила албума на Мадона. "Не предполагах, че обсесията му по Мадона ще стигне толкова далеч. Притеснявам се за него. Той все пак е мъж, а сега вече изглежда като жена".

"Моят бивш приятел беше като мама. Чудеше ми се. Беше му непонятно защо толкова искам да приличам на Мадона. Но аз съм свикнал. Никой не може да разбере моята любов към Мадона. Мисля, че даже и тя не би я разбрала", отбелязва самокритично Адам.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама