На 69 г. Ричард Гиър отново стана баща


На 69 г. Ричард Гиър отново стана баща
Снимка: Getty Images/Guliver

За любовта и бащинството няма възрастови ограничения и Ричард Гиър го доказа, като отново стана баща на 69-годишнан възраст. Според испанската преса младата му съпруга Алехандра Силва е родила момче.

Испанското списание "Hola!" съобщава, че Ричард Гиър и младата му съпруга Алехандра Силва "преди няколко дни" са станали родители на момче. Името и датата на раждане на бебето не се разкриват, но се знае, че то е родено в Ню Йорк, където живее семейството. 69-годишният актьор и 35-годишният активистка, които сключиха брак през април в най-строга интимност, бяха много дискретни през цялата бременност на младата жена. Тя бе разкрита от пресата през август. Ричард Гиър вече е баща на по-голямо момче, Омир Джеймс (роден от предишния му брак с Кери Лоуъл), който навърши 19 години на 6 февруари. От своя страна, Алехандра (дъщеря на Игнасио Силва, бивш вицепрезидент на Реал Мадрид) е майка на Алберт, 8, чийто баща е финансистът Говинд Фридланд, припомня БГНЕС.

Повече от четири години Ричард Гиър и Алехандра Силва са двойка. И двамата са будисти и са много активни в различни хуманитарни организации. Най-често по време на благотворителни събития те се снимат заедно. След като сключиха брак актьорът сподели за щастието си. "Аз съм най-щастливият човек във Вселената, как да не съм?" Женен съм за красива жена, интелигентна, чувствителна, посветена на хора, която знае да прощава и която приготвя най-добрите салати в света," каза той за "Hola!".

"Той знае, че лудо го обичам. Мисля, че му дадох стабилност. Преди всичко помага да не бъдете актриса или модел. Никога не съм имала интерес към това. Това, което ни обедини най-много, е нашето желание да помогнем на другите, които се нуждаят от това, нашата ангажираност към будизма и тибетския народ… ”, каза на свой ред Алехандра.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама