Националът Владо Николов: Приемам брака сериозно


Националът Владо Николов: Приемам брака сериозно

Капитанът на националния ни отбор по волейбол - Владо Николов, преглътнал няколко отказа за брак от сегашната си съпруга Мая, но вече 21 години заедно, двамата не могат да живеят далеч един от друг.

"Преди да приеме да се оженим, съм й предлагал няколко пъти, но тя отказваше. И даже не си спомня. Ако аз не си спомням колко време сме били гаджета, сериозен проблем щях да имам!", откровен е Владо пред списание Story.

Съпругата му Мая пък споделя, че й е било трудно да вземе подобно решение, защото не се чувствала сигурна да направи толкова важна и сериозна крачка в живота си. Владо пък я разбирал и не се отказвал.

"Не се отказах да й предлагам, защото за мен това е важно. Да кажем, че съм традиционалист. Приемам брака сериозно и смятах, че е редно, като съм избрал нея, всичко да бъде направено както трябва. А и бракът дава повече сигурност на жената", допълва още националът.

За живота с трима сина и ще "работят" ли за момиченце Владо Николов и съпругата му Мая разказват в новия брой на списaнието.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама