Най-добрата ни сноубордистка Сани Жекова се омъжи (СНИМКИ)


Най-добрата ни сноубордистка Сани Жекова се омъжи (СНИМКИ)
Снимка: Facebook

Сноубордистката Александра Жекова е казала заветното "Да" преди няколко дни. 35-годишната спортистка се е омъжила за половинката си Христо Пеев на 12 юли. Тя сама съобщи за щастлива новина в социалните мрежи, като сподели няколко снимки от сватбата си.

Сани написа и емоционален пост към кадрите, отправяйки благодарности към съпруга си и близките си.

"Днес искам да отпразнувам невероятната сила на истинското семейство. Не става дума за кръвни родства или формалности, а по-скоро за дълбоката връзка, която споделяме с онези, които ни издигат и ценят безусловно.

На теб, любов моя, Христо, благодаря ти, че си моята скала и стоиш до мен във всичко. Твоята непоколебима подкрепа и любов ми дадоха силата да преодолея трудностите по пътя.


Искам да благодаря и на Адриана и Мартин, които бяха свидетели и уважиха нашия съюз. Вашето присъствие направи специалния ни ден още по-магичен. На моите невероятни шаферки - вие сте моят суперотбор! Благодаря ви, че сте до мен и изпълвате живота ми със смях и щастие. И нашите мили вдъхновяващи родители, семейства и най-близки приятели: вашата любов и добри пожелания направиха сватбения ни ден незабравим. Благодаря ви, че споделихте щастието ни в най-специалния ни момент. На 12 юли 2023 г. поехме на това прекрасно пътешествие заедно и това е само началото. Ти, аз и нашата обичана Христина.

Вижте още: Няма да повярвате каква красавица е щерката на Галя от "Сатен“ (СНИМКИ)

Нека продължим да градим живота си заедно на основата на уважение, любов и щастие!"

Припомняме, че Сани и Христо станаха родители за първи път през септември 2021, когато ба бял свят се появи дъщеря им Христина.

Вижте още: Мария Игнатова сподели романтични СНИМКИ с Нойзи

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама