Най-големият подарък на Коцето


Най-големият подарък на Коцето

“Най-големият подарък е това, че сме заедно, че се обичаме, че вечер сядаме на масата и имаме какво да си кажем”, това споделят изпълнителят и съпругата му в откровено интервю за списание “Story”, където за първи път показват най-новото попълнение в семейството си – синът им Александър.

Те разказват, че основен инициатор за появата му е дъщеря им Мариана, която дори се обърнала с молба към дядо Боже по-бързо да сбъдне мечтата й. След като научила, че съвсем скоро желанието й ще се реализира, тя била толкова развълнувана, че дори се разплакала. Сега Мариана е много щастлива и не изпуска Александър от поглед. Константин признава, че не е импулсивен, а всичко в живота му е добре обмислено.

“Винаги обмислям нещата и то си личи по всичко, което съм направил в живота – семейството, кариерата...”, откровено разкрива той.

Надя допълва, че най-дългата им раздяла е била и най-трудния период за тях – това е тази есен, когато изпълнителят е заминал на турне в САЩ.

За Коледа те си пожелават само едно: “Да сме здрави, живи и да се радваме на всичко, което имаме”, не крие Константин, а Надя допълва: “Да сме все така усмихнати и да ни е готино заедно”.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама