Най-големите секс символи на 2015


Най-големите секс символи на 2015

Равносметките на края на 2015 няма как да не включват определяне най-големите секс символи на годината. Интересен е списъкът на списание "Ролинг стоун", което е подредило 25 спортисти, музиканти, актьори и дори политици в своя списък с най-секси хора през годината. Листата на изданието отива далеч отвъд физическите измерения на понятието.

Ето някои от най-значимите хора в нея.

Бърни Сандърс

Харизмата на един от евентуалните кандидати за президент на Демократическата партия, който е рядък случай на себепосочващ се "социалист” в Америка, му носи място в секси списъка на "Ролинг стоун”. Въпреки че е нисичък, плешив, възрастен човек.

"Готин? Не. Стилен? Определено не. Загрижен за някое от тези неща? Няма начин. Въпреки това, а може би заради това, Америка хареса Бърни Сандърс през 2015”, изтъква списанието. От редакцията изтъкват как губернаторът на Върмънт привлече зад себе си подкрепата на известни музиканти като "Ред хот чили пепърс” и се отличава от другите кандидати, че не говори глупости.

"Няма нищо по-секси от това да кажеш на най-богатия 1% от населението да си го начука”, пише списанието, вдъхновено от сексапила на Сандърс.

Дейзи Ридли

Ако името на 23-годишната британка все още не ви е познато, то вие сте от смаляващата се част от човечеството, която не е гледала новите "Междузвездни войни”. Неизвестната до този момент актриса се превърна в сензация през последната седмица. "Така че не се тревожете – тепърва ще я научите”, пишат от "Ролинг стоун”.

Джъстин Бийбър

"През 2015 бившият тийн принц на попа порасна и доказа, че е повече от моментно явление”, изтъкват от списанието.

Авторите отчитат, че музикалното завръщане на Бийбър с албума "Purpose” е създало по-зрял, секси образ на някогашното симпатично момченце.

Джъстин Трюдо

Другият Джъстин в списъка е новият премиер на Канада. "Ролинг стоун” вижда приликата му с Джон Кенеди не само в лявоцентристките му политически възгледи и оптимистичната нагласа, но и заради безспорната сексуална харизма.

"От плановете му да легализира марихуаната до посрещането на сирийски бежанци с тази усмивка за милиони той е ходеща туристическа реклама”, пишат авторите.

Серена Уилямс

От списанието изтъкват, че е рядко явление за 33-годишна тенесистка да спечели 4 турнира от Големия шлем в един сезон. Тя обаче е и "икона на стила”, "вдъхновение” и толкова секси сама по себе си, че човекът до нея няма никакво значение, дори да е рапърът Дрейк.

Женският отбор по футбол на САЩ

След като спечелиха Световното първенство за жени през 2015, "Ролинг стоун” не се колебае да ги нарече "най-готините шампионки”.

Сред другите звезди в секси класацията попадат баскетболистът Стеф Къри, актьорът Майкъл Б. Джордън, китайската актриса Шу Ци, риалити звездата Кайли Дженър, комикът Джон Оливър и други.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама