Най-култовите цитати от Ани и Виктор през 2015


Най-култовите цитати от Ани и Виктор през 2015

Дойде време за празници и за спомени – най-вече кой какво е направил и казал през годината. Оказа се, че известният телевизионен водещ Виктор Николаев и колежката му Анна Цолова всъщност са изрекли немалко доста верни, доста куриозни и доста забавни реплики. iWoman.bg ви ги представя в хронолигичен ред, като дава път на дамата:

"Българинът е на толкова строг бюджет, че когато получи втора сметка, е дълбоко ранен". С тези думи Ани Цолова засегна темата с фактурите за ток в началото на отминаващата вече 2015 година.

"Бареков беше какадуто на Цветан Василев и Делян Пеевски". Виктор Николаев влезе много остро по темата пред "жената до евродепутата" по време на интервю, свързано с предизборната кампания на Мария Календерска за кмет на София.

"Е, някои са убили баба си и са я оставили под леглото, други не сме". Виктор Николаев коментира абсурда да бъде пуснат от затвора човек, осъден за убийство, който при това пускане извършва ново нападение.

"Здравейте, преди малко ме пребихте, искам да бъде оформено писмено". Отново Виктор коментира каква смелост трябва да има човек, за да отиде да се оплаче от полицейско насилие в полицията.

"Каква е разликата между умерения и радикалния ислям – главата дали е отрязана наполовина или изцяло". Николаев подклажда дискусия на тема дали ислямът е войнствена религия и дали създава екстремисти.

"Може да коментираме и войната в Сирия, ако остане време накрая". Виктор Николаев се сети, че има и такова събитие, за което трябваше да бъде отделено време в сутрешния блок. Такова не остана, защото ген. Михо Михов от АБВ не му стигна предвиденото време да обясни колко страшно е нашето въздушно пространство да се охранява и от натовски самолети. Така реалната война отстъпи на евентуалната.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама