Наоми Кембъл стана майка на 50 (СНИМКА)


Наоми Кембъл стана майка на 50 (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

Наоми Кембъл стана майка за първи път. 50-годишният супермодел сподели щастливата новина, като публикува снимка в Instagram, на която държи краченцата на дъщеричката си.

"Една прекрасна малка благословия ме избра за своя майка. Толкова съм горда да имам тази нежна душа в живота си. Няма думи, с които мога да опиша доживотната връзка, която сега ще споделям с моя ангел. Няма по-голяма любов от тази", написа звездата в социалната мрежа.

Наоми все още пази в тайна как е кръстила малката, а също кой е баща ѝ. Носят се слухове, че Кембъл има връзка с млад американец, но не се знае неговата самоличност.

Твърди се, че бебето на модела се е появило на бял свят с помощта на сурогатна майка. Преди три седмици тя беше заснета в Ню Йорк, където в момента живее, без видими признаци на бременност.

Източник, близък до звездата, сподели пред "Дейли мейл", че Кембъл наистина се е успокоила през последната година и се чувства прекрасно.

"Тя живее в Америка с приятеля си и е наистина щастлива. Първият локдаун ѝ позволи да спре и да се замисли за важните неща, затова реши, че е готова за семейство. Усети, че в момента е перфектното време да стане майка, затова е безумно радостна."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама