Наталия Кобилкина показа новия си мъж


Наталия Кобилкина показа новия си мъж

Известната сексоложка Наталия Кобилкина за първи път показа новия си приятел Такис пред списание LOVE style и говори открито за него.

Двамата са заедно от няколко месеца и се запознали по работа. Започнали с бизнес вечеря и се оказало, че имат доста общи интереси и решили да се срещнат пак.

Такис има гръцки паспорт, но е живял и работил в Англия, Америка, Франция, завършил е в Швейцария. На 37 години е и е мениджър в чужда компания в България.

"Той е с огромен потенциал, много е умен, грижовен и истински джентълмен. След развода, докато бях сама, един ден седнах и написах с какъв мъж бих искала да бъда. Имах и две странни желания - да ми свири "Лунната соната” на Бетховен на пиано и да говори френски. И знаете ли какво се случи? Бях много изненадана, когато един ден отидохме на ресторант и там имаше пиано. Той седна да свири и започна точно с "Лунната соната”. Така ме спечели. (Усмихва се.) И разбира се говори прекрасен френски”, разказва пред изданието Кобилкина.

Тя не крои планове да създаде семейство отново, но не се е отказала да има три деца.

Сексоложката е в много добри отношения с бившия си съпруг Делчо, с когото бяха заедно 12 години. "Винаги ще бъдем приятели и близки души. Ние сме щастливо разведени и и си пожелаваме само най-доброто един на друг”, завършва Наталия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама