Наталия Симеонова иска прошка на Денис Ризов за изневярата му (ВИДЕО)


Наталия Симеонова иска прошка на Денис Ризов за изневярата му (ВИДЕО)

През 2005 година феята на любовта Наталия Симеонова, която успя да спаси стотици разбити връзки в предаването "Море от любов", се изправи пред най - голямото предизвикателство - да спаси собствения си брак с Денис Ризов.

Вижте още: Честито: Светлана Гущерова очаква 4-то си дете (СНИМКИ)

"Всичко като че ли беше спокойно. И в един момент усетих, че тишината помежду ни започва да тежи. Помолих Магърдич да ми даде 14 дни отпуск. Заминахме за Тампа и там научих за другата жена. То не беше просто друга жена, а проблем между нас. Денис каза, че е болен и ми поиска време. Чаках една година до мига, в който щях да експлодирам. За него беше същото. Дотолкова, че през 2005-а излезе от вкъщи и не се прибра." , сподели Наталия Симеонова пред Мон Дьо в предаването "Събуди се".

Въпреки изневярата на Денис, телевизионната водеща не се развежда, а се опитва да намира отново път към съпруга си. Наталия Симеонова не конкретизира дали са успели да възродят любовта си, но е категорична, че са запазили приятелството си. Водещата шокира част от зрителите с изказването си, че и тя трябва да поиска прошка от рокаджията за това, че е имал любовница.

Вижте още: Пике дава Шакира на съд заради последната ѝ песен (ВИДЕО)

"Той ми поиска прошка за причиненото. Аз отдавна съм му простила. Аз също трябва да му искам прошка. Затова, че в един момент съм наклонила предпочитанията си към работата или детето. Дотолкова, че той да потърси щастието извън дома", каза още емблематичната водеща на "Море от любов".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама