Наум Шопов влезе в болница заради коронавирус (СНИМКИ)


Наум Шопов влезе в болница заради коронавирус (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Коронавирусът не подмина Наум Шопов и неговото семейство. Миналата седмица той сам сподели, че е заразен с COVID-19, като вчера разкри, че състоянието му се влошило и се наложило да бъде хоспитализиран.

Актьорът и дипломиран лекар качи снимка в Instagram, на която лежи в болнично легло с абокат на ръката.

"На доста от вас им направи впечатление, че изчезнах от всякъде след като ви споделих за моята среща с вируса. Причината за това беше, че се наложи да постъпя в болница. За щастие, нещата вече се стабилизираха. Момичетата ми са също са добре! Надявам се, този път да е окончателно за всички ни! Нямам търпение това да се превърне в просто неприятен спомен. Благодаря ви", написа звездата от "Откраднат живот".

Неговата половинка Теа Минкова също сподели в социалната мрежа за битката им с болестта.

"Здравейте. Както Наум Шопов написа, последните две седмици бяха трудни и стресиращи за цялото ни семейство. Изкарахме вируса тежко, и за най-голямо съжаление, той не пропусна и Амая. Няма да влизам в подробности, само ще споделя, че съм БЛАГОДАРНА затова, че отново сме заедно.

Благодарна съм и на майка ми и на сестра ми, без които тези дни щяха да са още по-голям кошмар. Вие наистина сте "Корпус за бързо реагиране"

Сега бавно започваме да се връщаме към нормалния си начин на живот.

Пазете се!", гласи постът на инфлуенсърката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама