Несполучлива операция? Адриана Лима избухна срещу хейтърите (СНИМКА)


Несполучлива операция? Адриана Лима избухна срещу хейтърите (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

Адриана Лима е един от най-известните модели в света, като многократно е доказвала, че заслужава титлата. Красивата бразилка свали ангелските криле на Victoria’s Secret след цели 19 години! Сбогуването ѝ с известната марка бельо бе преди 5 години и доста емоционално.

Вижте още: Вижте красивата Лора от MasterChef преди корекциите (СНИМКИ)

Към днешна дата Адриана Лима отглежда децата си, последното от които родено миналата година, и се радва на семейния живот. Когато се появи на червения килим обаче винаги предизвиква фурор!

Последното доказателство за това е филмова премиера, на която Адриана присъства тази седмица. Социалните мрежи буквално „гръмнаха“, обсъждайки промененото ѝ лице. Някои от коментарите бяха, че става дума за неуспешна пластична операция, фейс лифтинг, качени килограми и лош грим. Моделът реши да поеме нещата в свои ръце и качи опровержение на стори, което гласи:

„Това е лицето на уморена майка на една тийнейджърка, две в пред тийнейджърска възраст, едно активно момче, 1-годишно дете, което се учи да ходи, и три кучета… Благодаря за загрижеността."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама