Ники Илиев: Бях разорен и в абсолютна дупка


Ники Илиев: Бях разорен и в абсолютна дупка
Снимка: Instagram

Актьорът, сценарист и режисьор Ники Илиев гостува в предаването "При Тото", което се излъчи в YouTube канала на едноименния певец на 16 януари. В него той сподели, че през последните години е бил в тежко финансово положение и бил притискан от много страни. Разказа както за пътя към провала си, така и за този към успеха и какво му е помогнало да се измъкне от финансовата криза.

Оказва се, че причината е филмът "Нокаут или всичко, което тя написа", чиято премиера бе през януари 2018 г. Илиев разказа, че е бил затънал в дългове до такава степен, че бил даден на съдия-изпълнител. Към трудния си период причислява и развода си с актрисата Саня Борисова, с която се запознаха на снимките на сериала "Забранена любов" и се ожениха през 2012 г.

"Бях в абсолютна дупка тогава. И в личен план бях. Тогава се развеждах", сподели Ники.

Той искал да съчетае бокса и музиката, които много харесва, в един филм. Така се появила идеята за "Нокаут". "И не ме интересуваше дали после хората ще го гледат. Те и не го гледаха много. Казах си, че ще направя това, което мен ме кефи", категоричен е той. Финансовите затруднения започнали след като осъществил другата си мечта - да снима в Ню Йорк, САЩ.

НАУЧЕТЕ ТУК КАКВО ОЩЕ СПОДЕЛИ АКТЬОРЪТ И РЕЖИСЬОР

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама
Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама