Никой не може да се опре на боксьорката Джей Ло


Никой не може да се опре на боксьорката Джей Ло

Дженифър Лопес е известна със своята решителност и борбеност, които са й помогнали да се превърне в една от най-успешните жени в шоубизнеса. И тя определено изглежда като дама, с която не трябва да бъзикаш в нова гореща фотосесия за списание V Magazine.

Във фотосесията, която е дело на известния фотограф Марио Тестито, Дженифър се превъплъщава в боксьорка. 42-годишната звезда се съблече гола, прикривайки интимните си части с боксови ръкавици.

На кадрите Джей Ло, която е майка на две деца, показва стегнатата си фигура. Тя е облечена със сатенено яке на Pradа, обувки Giuseppe Zanotti, къси панталонки на Calvin Klein, кожено яке. Определено най-много ни впечатлиха снимките, на които певицата носи традиционни боксови кожени слипове и бял изрязан потник, който леко разкрива гърдите й.

За мъжкото излъчване на Дженифър допринасят късата зализана прическа, силно подчертаните вежди и агресивният поглед. Още малко и ще те набие.... Въпреки това Лопес излъчва голяма доза сексапил.

В интервю за списанието звездата споделя за своя личен живот, за провалите, семейството и детството си в Бронкс.

Идеята на снимките е да покажат, че въпреки безспорно успешната си кариера - на актриса, певица, бизнес дама и съдия в шоуто American Idol, тя също е трябвало да понесе няколко удара.

"Мога да поемам много удари и да продължа да се боря. Тренирана съм като боксьорите - да се бия до 15 рунда", споделя звездата в интервюто.

Лопес също така говори за отношенията с бившия си съпруг Марк Антъни, с когото имат общо тв шоу - Q’Viva: The Chosen, в което търсят музикални латино таланти.

"Ние сме родители и приятели преди всичко. Това ни свързва. Не знам защо хората очакват да имаме лоши отношения, само защото нашата любовна връзка не потръгна."

Докато тя винаги се е радвала на огромен успех с албумите, филмите и модните си линии, Лопес също така говори за нейните провали като лентата The Back-up Plan и поредица неуспешни албуми преди да стане известна.

"В бизнеса съм от не искам да казвам колко много години. Имала съм страхотни моменти на признание и успех. Но към този етап от живота ми се опитвам да възприемам нещата с всичките последствия", казва тя.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама