Николета и Валери поздравиха дъщеря си за рождения й ден (снимки)


Николета и Валери поздравиха дъщеря си за рождения й ден (снимки)
Снимка: Instagram

Вчера Никол, дъщерята на Николета Лозанова и Валери Божинов, навърши 6 години. Нейните родители използваха социалните мрежи, за да поздравят малката си принцеса.

"Преди 6 години на тази дата, животът ми придоби истински смисъл. Родих “причината”, да се старая да бъда достоен пример, да бъда съвършена! Мога го, заради нея - Никол, моето всичко! Бъди здрава, ще ти дам света в ръцете, а ти го покори и владей, с чар и интелект! Обичам те!", написа Николета в Instagram.

Футболистът Валери Божинов също отправи мило послание по случай рождения ден на дъщеря си.

"Точно 6 години, откакто се роди любовта на живота ми! Моята най-голяма слабост, съществото, на което подарих сърцето си! И преди 6 г. футболът ме лиши от възможността да съм първият, който да те целуне и на този ти рожден ден ще ме отдалечи от теб, Никол, но тати много те обича и разстоянието не е фактор, който да повлияе на нашата неимоверно силна връзка! Благословен съм да имам най-невероятната дъщеря!"

Точно 6 години, откакто се роди любовта на живота ми! Моята най-голяма слабост, съществото, на което подарих сърцето си! И преди 6 г. футболът ме лиши от възможността да съм първият, който да те целуне и на този ти рожден ден ще ме отдалечи от теб, Никол, но тати много те обича и разстоянието не е фактор, който да повлияе на нашата неимоверно силна връзка! Благословен съм да имам най-невероятната дъщеря!❤❤❤🎂🎂🎉

Публикация, споделена от Valeri Bojinov Official (@valeribojinov86) на

Ето и снимки от самото парти за 6-тия рожеден ден на Никол:

Nicole’s 6th Birthday party

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама