Николета Лозанова: Алисия е зла жена


Николета Лозанова: Алисия е зла жена

Николета Лозанова проговори за отношенията си с Алисия, наричайки я директно "зла жена“, която не спира да крои мръсни планове срещу нея.

В интервю за Love Style водещата на "Папараци" споделя и за брака си с Валери Божинов, като е категорична: "Развод няма! Ако има такъв, ще ви го обявя лично, тъй като не виждам нищо срамно в това. Но отсега да знаете, ще го кажа веднъж и темата ще приключи!“, твърди Николета и се зарича, че никога няма да има финансовите претенции на Алисия при раздялата й с Валери.

В момента с Валери са в чудесни отношения, като той прекарва всяко свободно време с дъщеря им Никол. И двамата са много емоционални, като Божинов неведнъж е плакал пред нея.

"Дори съвсем скоро имахме една много емоционална нощ, в която и двамата си поплакахме по телефона, в продължение на часове… Той определено може да умили и най-коравосърдечния човек с благото си излъчване и искрени сълзи, но съгласете се, че човек сам кове съдбата си и най-важното – няма непоправими неща!“, намеква Николета. И дори признава, че с дъщеричката й Никол имат обща мечта – искат братче или сестриче.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама