Николета Лозанова към Ники Михайлов: С теб се раждах и умирах 1000 пъти


Николета Лозанова към Ники Михайлов: С теб се раждах и умирах 1000 пъти
Снимка: Instagram

Николай Михайлов навърши днес 33 години. По този повод любимата му Николета Лозанова написа трогателно послание в социалните мрежи. Тя сподели и тяхна обща снимка от плажа, на която е облечена в черен бански, разкриващ дупето ѝ.

Публикуваме думите ѝ без редакция:

"С теб, за тези .... години, се "раждах" и "умирах" 1000 пъти! Спомените ми са безброй, като глави от книга обаче се отличават първата ни среща в онази дискотека в Пловдив, първата ни целувка на залез слънце в онази твоя кола...целувка, след която направих и първата си мусака, последвала любовта си в Холандия...привидно силната и безразлична аз, изплаках толкова много сълзи - от мъка след всяко наше скарване и от щастие, след всяка порция от "откраднати само 20 мин. - безценни 20 мин. в някоя скрита пресечка". Честит рожден ден, моя голяма любов, още от минали животи и много следващи! Най-прекрасните моменти тепърва ни предстоят, по-готови сме за тях от всякога! Обичам те!"

Вратарят от своя страна също отбеляза рождения си ден със снимка в Instagram. Той е избрал да отпразнува празника си в 5-звездния хотел Mount Athos Resort в Халкидики, Гърция. Разбираемо, кадърът му събра много лайкове и хубави пожелания от негови колеги и фенове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама
Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама