Нина Добрев, бившият й и жена му отговориха на хейтърите


Нина Добрев, бившият й и жена му отговориха на хейтърите
Снимка: Instagram

Нина Добрев се завърна за снимките на последния сезон на "Дневниците на вампира", заради което отново се събра с бившия си приятел Иън Сомърхолдър. Техните отношения вече са само професионални, а актрисата явно се разбира прекрасно и със съпругата му Ники Рийд. 

Звездата с български корени сподели тяхна обща снимка в Instagram, опровергавайки слуховете, че между тях тримата има вражда. 

"Не мога да повярвам как лети времето. Прощална вечеря с отбор Сомърхолдър", написа Нина в социалната мрежа.

Ники Рийд, която започна да излиза с актьора след като той се раздели с Добрев, също потвърди, че са в супер отношения. Актрисата качи тяхна снимка, на която са прегърнати и усмихнати със следния текст:

"През последните години решихме, че най-добрият начин да се отнасяме към безпочвените слухове е с мълчание. Освен това, кой иска да отговаря на измислени истории за "приятели, които си забиват нож в гърба", "изневеряващи бивши" и "колеги, които напускат". Сега разбирам, че тишината е била възприета като възможност да бъдат пълнени изданията с още повече лицемерие и пикатни истории, а ние вярваме, че имаме морална отговорност към младите момичета да спрем това, защото в края на нещата тези млади момичета са тези, които губят. Затова слагаме край на всички тези измислени истории за ревност на снимачната площадка, предателство, изгубени приятелства и жени, които мразят жени." 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама