Нина Добрев стана на 33 и се показа като дете (ВИДЕО)


Нина Добрев стана на 33 и се показа като дете (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Нина Добрев навърши 33 години вчера, 9 януари. По този повод актрисата, която стана известна като Елена от сериала "Дневниците на вампира", сподели кратко клипче в Instagram профила си. Видеото съдържа ретро кадри от времето, когато звездата е била дете.

Нина или Николина Константинова Добрева, както е цялото ѝ име, е родена на 9 януари 1989 в София. Цялото ѝ семейство емигрира в Канада, когато е едва на 2 години. Баща ѝ е компютърен специалист, а майка ѝ е художничка. Тя има и по-голям брат, Александър.

Нина учи в училище J. B. Tyrrell, където играе балет, художествена гимнастика и участва в джаз класове. По-късно учи в Академичното училище за изкуства Уексфорд, което се намира в Скарбъроу, и в университета "Райерсън" в Торонто със специалност Социология. През 2008 прекратява ученето си, за да се съсредоточи върху актьорската си кариера. Добрев взима уроци по актьорско майсторство в студио "Армстронг" в Торонто.

Въпреки че от малка живее далеч от родината си, Нина свободно говори български и не крие произхода си. Тя винаги чувства много любов от българите, когато е в страната ни и се гордее с наследството си.

"Доста ме разпознават в България. Има много талантливи българи, но аз съм една от малкото в шоубизнеса, която има международна слава, заради което има много голяма национална гордост, любов и подкрепа. Определено го чувствам, когато се върна там", каза преди време тя.

В момента Добрев е влюбена в Шон Уайт - състезател по сноуборд и ски. Двамата са заедно от близо година и често споделят свои щастливи снимки в социалните мрежи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама