Няма да повярвате на какво подлага партньорите си Глория (СНИМКИ)


Няма да повярвате на какво подлага партньорите си Глория (СНИМКИ)
Снимка: Facebook

Певицата Глория, която винаги е демонстрирала завидно самочувствие и този път не изневери на себе си. По време на свое интервю за сръбска телевизия примата на поп-фолк разказа за всички предизвикателства, на които подлага мъжете, които се борят за любовта ѝ.

Вижте още: Няма да повярвате какво духна Лили Иванова на тортата си (СНИМКИ)

За сегашния си приятел, който може да ѝ е син, певицата каза, че се надява да оцени шанса, който му е дала. Тя не спомена името на Добромир, а го нарече „момче”, разказвайки че цели 5 години я ухажвал преди тя да му даде шанс да се докосне до нея.

"Ако е писано да има човек до мен за по-дълго време – ще се случи! Имаше едно момче, което 5 години ме ухажваше. Чак да ми е откраднал сърцето - не бих казала. Но да - не съм сама. Не е толкова елементарно и лесно да се стигне до мен. Дадох шанс и просто сега ще видим какво ще се случи. Няма да му е лесно”, каза Глория.

Вижте още: Доведената дъщеря на Гала я задмина по красота (СНИМКИ)

Фолк певицата е известна със суровите си хранителни режими, но очевидно освен, че пази тялото си от излишни калории, примата има и строги правила в любовта, с които пази сърцето си от вредни връзки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама