Няма да повярвате с какво се занимава поп-фолк певицата Татяна


Няма да повярвате с какво се занимава поп-фолк певицата Татяна
Снимка: Facebook

Помните ли фолк изпълнителката Татяна, една от звездите на Пайнер? Ще се изненадате с какво се занимава тя през последните месеци!

Татяна определено е една от певиците, която може да се похвали с перфектно тяло и именно затова е решила да развива себе си и извън музиката. 

Сексапилната пайнерка е взела решение да се погрижи за тялото и либидото на мъже и жени, с което изненада последователите си в социалните мрежи.

Татяна е пуснала на пазара своя линия здравословни чайове, които са за добро либидо и супер тяло. Според описанието на продуктите, те ще ви помогнат да изчистите организма и постигнете желаните килограми.

"Вече 13 години здравословният начин на живот е мотото, с което се събуждам всеки ден! Спортувам активно няколко пъти седмично, но основен фактор за моята визия е какво приема тялото ми. Хранителният режим е много важен за моето тяло, кожа и лице.  Щастлива съм, че в годините, в които извайвах моята визия ми се довериха много хора с различни проблеми и всеки един от тях искаше да постигне внушителни резултати.  Доста дълго време мислих какво да направя, за да съм полезна за себе си и всички хора, които в забързаното си ежедневие да са здрави, енергични и в перфектна форма.“ споделя изпълнителката.

Вижте как изглежда тя в момента:

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама