Няма да познаете майката на Сузанита след корекциите (СНИМКИ)


Няма да познаете майката на Сузанита след корекциите (СНИМКИ)
Снимка: Facebook

Майката на Сузанита определено не си губи времето, чакайки да стане баба всеки момент. Бившата съпруга на Орхан Мурад се преобрази напълно, благодарение на опитни пластични хирурзи от Турция.

Шенай, която си смени името в социалните мрежи след развода и понастоящем се представя с българското си име Вероника Кузева, е легнала под опитния скалпел на д-р Али Гюрлек.

Новата ѝ визия включва редица различни интервенции, сред които силиконови импланти, оформяне на скули, брада, котешки очи, изпъване на зоната около веждите и липосукция в областта на корема. Самата Вероника написа в социалната мрежа:

„След 8 часова операция пак оживях, даже и се подмладих. В момента съм още с подутини, но и това иска време да се оправи .Трай бабо за хубост, са казали хората. Благодаря на Проф.Д-р Али Гюрлек за цялостната промяна във визията ми .Благодаря на Аслъ и Ерхан за техните специални грижи след операцията.Благодаря на майка ми за прекрасните грижи и компания.Най -вече благодаря на моя приятел Ханс за абсолютно цялостната подкрепа от първия ден.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама