Няма да познаете Приянка Чопра преди корекциите (СНИМКИ)


Няма да познаете Приянка Чопра преди корекциите (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Приянка Чопра сподели снимка, на която е неузнаваема. Kадърът, качен в Instagram, е заснет, когато индийската актриса е на 19 години и преди да коригира носа си. 

38-годишната съпруга на певеца Ник Джонас споделя в новата си книга, че операцията на носа поради полипектомия е променила сериозно външния й вид. Заради корекцията тя станала обект на много шеги в родината й, тъй като резултатът не бил добър. Някои й се подигравали и я наричали "пластмасовата Чопра".

В началото на 2000, когато била начинаещ модел, тя забелязала доброкачествен растеж в носната си кухина, който се нуждаел от операция, за да бъде отстранен.

"За щастие, полипектомията звучеше като доста рутинна процедура. За съжаление, не беше", пише тя в книгата си "Unfinished".

Хирургът допуснал сериозна грешка при операцията, поради която мостът на носа й "рухнал". Приянка била ужасена.

"Старият ми нос го нямаше. Лицето ми изглеждаше напълно различно. Не бях себе си", споделя звездата в книгата си.

Приянка на 17 години

Заради провалената операция тя загубила две филмови роли. Чопра се подложила на няколко коригиращи процедури и в момента твърди, че напълно приема вида си. 

"Сега, когато се погледна в огледалото, вече не се изненадвам. Помирих се с тази по-различна моя версия. Аз съм като всички останали: гледам се в огледалото и си мисля, че бих мога да отслабна малко, да тренирам малко повече. Но също така съм доволна. Това е моето лице. Това е моето тяло. Може да имам недостатъци, но аз съм аз", добавя тя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама