Няма да познаете София Маринкова на тези СНИМКИ


Няма да познаете София Маринкова на тези СНИМКИ
Снимка: София Маринкова Instagram

Актрисата София Маринкова днес, 9 февруари, празнува своя 33-ти рожден ден. По този повод звездата, която познаваме от сериалите "All Inclusive" и "Столичани в повече", реши да сподели свои детски снимки.

На кадрите, които качи в Instagram, можете да видите как чаровната София се е променила през годините.

Какво написа Маринкова към кадрите

"Ако се чудите кое е това момиче, тя е рожденичка. И на следващата снимка също. И на следващата. И на по-следващата. Само годините са различни, но те нямат значение."

Kоя е София Маринкова

София е родена на 9 февруари 1991 г. в град Търговище. Завършва паралелката по изобразително изкуство във II СОУ "Професор Никола Маринов", след което следва актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов". Влиза в класа на Веселин Ранков. По-късно, с помощта на съпруга си Христо Терзиев, се прехвърля в класа на професор Стефан Данаилов и завършва през 2016 г.

Докато е във втори курс, Маринкова се явява на кастинг за сериала "Женени с деца в България". Избрана е да играе дъщерята на Бикови, заради което от брюнетка става блондинка.

Сред театралните ѝ роли са в постановките "Женитба", "Пипи", "Малката морска сирена", "Питър Пан", "Анна Каренина" и "Закачане".

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама