Няма да видим Ръсел Кроу в "Гладиатор" 2


Няма да видим Ръсел Кроу в "Гладиатор" 2
Снимка: Getty Images

Макар че оригиналният филм завърши със смъртта на Максимус, феновете все още се надяваха, че Ридли Скот може да намери начин да включи Ръсел Кроу в "Гладиатор 2".

Вместо това филмът ще се фокусира върху по-възрастната версия на Луциус, изиграна от Пол Мескал.

Излезе първият трейлър на новия филм с Ръсел Кроу (ВИДЕО)

Действието на "Гладиатор 2" ще се развива 20 години след оригиналния филм и се очаква да проследи Луций, племенник на Комод на Хоакин Финикс, който управлява Рим. Въпреки че Ръсел Кроу няма да участва в "Гладиатор 2", актьорът е дал благословията си за филма.

"Има лека нотка на завист, че актьорите могат да имат това преживяване, което аз имах някога", все пак каза той.

Ридли Скот за първи път обяви, че ще режисира и продуцира продължение на "Гладиатор" през 2018 г. През следващите години бяха проведени множество дискусии относно това каква роля ще играе Ръсел Кроу в продукцията, ако изобщо ще играе, като мнозина се надяваха на някаква ретроспекция на Максимус в "Гладиатор 2". Тази надежда не е напълно разбита.

След като Marvel и DC включват в последния момент герои в своите филми наляво и надясно, лесно е да си представим, че Ридли Скот ще направи същото с продължението на "Гладиатор". Скот може дори да използва дигитално подмладяване, за да накара Ръсел Кроу да изглежда като преди 23 години за ретроспекция в "Гладиатор 2".

Кроу има не по-малко от девет предстоящи роли, изброени на страницата му в IMDb, включително "Екзорсистът на папата" и "Ловецът Крейвън" - филм, чието действие се развива във вселената на "Спайдърмен" на Sony.

Оригиналният "Гладиатор" беше касов хит през 2000 г. и вдъхнови множество клонинги в жанра. На „Гладиатор 2“ ще му бъде трудно да се изравни с оригинала.

За щастие сценарият на продължението е написан от сътрудника на Ридли Скот Дейвид Скарпа и ще включва работата на оригиналния дизайнер на костюми Джанти Йейтс и дизайнера на продукцията Артър Макс. Ако някой е способен да направи достойно продължение на "Гладиатор", то това е екипът на оригиналния филм.

Дори и Ръсел Кроу да не се появи в "Гладиатор 2", феновете могат да бъдат сигурни, че пак ще се забавляват.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама