Нора Недкова: Момичета, излизайте с богати мъже


Нора Недкова: Момичета, излизайте с богати мъже
Снимка: Facebook

Скандалната плеймейтка Нора Недкова отправи емоционален призив към фенките си: "Момичета излизайте с богати мъже! Спрете да ги използвате за тези глупави дрехи, а ги използвайте за знания, опит и да ви направят същия бизнесмен като тях", сподели блондинката.

Вижте още: Рекорд: Ето колко пъти се е целувал Евгени в "Ергенът"

"Да пътувате и да се развивате, а един ден, като ви оставят, да можете да кажете, че сте бизнес дама", допълни плеймейтката.

"Не може само с онова долу и да мрънкаш за пари - трябва да дадеш, за да получиш. Ето - аз съм красива жена добра домакиня, лоялен човек и добър приятел. Знам какво давам и как да го получа", подчерта  Недкова.

Вижте още: Бившата жена на Васил Драганов роди от новия си мъж

Плеймейтката сподели още, че си пада по интелектуалци:

"Сега парите ги инвестирам в преживявания. Мога да не си купувам чанта за 5000 лв, а за 500. В най-модерните заведения в София цените са същите като тези, които плащам в Дубай и други места. С разликата, че там може да срещнеш интелигентен милионер, а тук само кредитен милионер", сподели Нора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама