Новата любов на Филип Аврамов споделя за връзката им (снимка)


Новата любов на Филип Аврамов споделя за връзката им (снимка)
Снимка: bTV

Филип Аврамов разкрива своя най-съкровен свят тази неделя, 1 април, в "Търси се".

За първи път в ефир зрителите ще видят интервю с певицата Севинч Ибрахим, новата голяма любов, която променя живота на Филип, както и 10-месечната им дъщерчика Ана.

"И за него, за мен любовта не беше от пръв поглед", разказва Севинч. Двамата се откриват един друг по време на работата и разбират, че са две половинка на едно цяло. "Това което се случи между нас, беше толкова силно, че се оказа неизбежно", продължава тя. По думите й Филип е нейното "лично чудо", защото "до този момент в живота ми всичко беше идеално подредено, липсваше ми само той".

"Филип има красива душа, която не показва пред всички", споделя още Севинч. Разказва, че мисията на живота му е построяване на тяхна собствена къща.

В "Търси се" зрителите ще видят 6-годишната дъщеря Рая от първия брак на Филип Аврамов. Актьорът от "Скъпи наследници" разказва, че заради ангажиментите си в работата, не е бил на 100 процента отдаден на първото семейство, но с предишната си съпруга са имали разминавания и като хора, сега са в добри отношения.

За Филип разказват и колегите му от спектакъла "Бог рок" – Фахрадин Фахрадинов и Калин Вельов. Те изтъкват изключителното му чувство за хумор, но и изключителната отговорност към това, което прави. Признават, че най-забавни са пътуванията и турнетата, по време на които най много се забавляват и стават изключително близки.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама