Новата приятелка на Леонардо Ди Каприо (СНИМКА)


Новата приятелка на Леонардо Ди Каприо (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

„Те са много близки и Ди Каприо се отнася сериозно към техните отношения, на него му харесва да бъде с нея”, разкри близък на двойката пред изданието People.

Миналата седмица Камила Мороне отпразнува рожден ден – моделката и прохождаща актриса навърши 23 години. Този ден тя прекара на яхта край Малибу, Калифорния, в компанията на възлюбения си Леонардо, българската си приятелка Нина Добрев, актьорите Кевин Конъли и Лукас Хаас, както и на олимпийския шампион по сноуборд Шон Уайт.

Инсайдерът разкри пред People, че в условията на карантина отношенията между актьора и моделката са станали още по-силни и сериозни. Източникът уточни, че при самоизолацията Лео и Камила истински се сближили и им харесва да прекарват времето си заедно и сами. Обикновено той е независим и много време прекарва с приятели, но с Камила изкарали карантината в неговия дом. Източникът повтори, че Лео се отнася много сериозно към своята възлюбена.

Впрочем, компания на Камила и Лео при изолацията правили две кучета порода хъски - Джек и Джил. Звездната двойка редовно излизала на разходки из Лос Анджелис с домашните си любимци, занимавала се с тяхното дресиране и възпитание.

БГНЕС припомня, че първите слухове за романа на Ди Каприо и Мороне плъзнаха през декември 2017 година. Влюбените гледаха да не попадат в полезрението на репортерите и изобщо не коментираха своите отношения в медиите. Този февруари бе дебютът им като двойка на церемонията за „Оскарите”. Те се въздържаха от съвместно излизане на червения килим, но в залата седяха един до друг в първата редица и после през цялото време бяха заедно.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама