Обикновени хора, които по случайност са станали звезди


Обикновени хора, които по случайност са станали звезди
Снимка: Getty Images/Guliver

Като малки не са мечтали да станат актьори, не са учили в театрални академии, нито са предполагали, че някой ден ще станат популярни личности. Те просто са били на правилното място в правилното време. 

Предлагаме ви да видите кои холивудски звезди са станали известни по случайност.

Харисън Форд

Звездата от "Индиана Джоунс" е работел като сценичен работник. Той е бил дърводелец, когато Джордж Лука го е открил.

Еванджелина Лили

Актрисата, която придоби популярност покрай сериала "Изгубени", е била стюардеса. Тя тъкмо се прибирала вкъщи от полет, когато била забелязана от моден агент.

Уил Смит

Той бил млад музикант, когато веднъж се изгубил в паркинг и помолил непознат за помощ. Този човек по случайност бил вицепрезидент на "Уорнър Брадърс".

Тони Браксън

Тя си пеела на бензиностанция, докато зареждала гориво, когато един човек се приближил до нея и я попитал дали се интересува от кариера в музикалния бизнес. 

Натали Портман

11-годишната Натали отишла да хапне в пицария след танцов урок, когато моден агент я забелязал и я насърчил да се пробва като модел.

Клинт Истууд

Той оцелял след самолетна катастрофа и бил поканен да участва в телевизионно предаване, където бил забелязан от агент.

Джейсън Стейтъм 

Той продавал фалшиви бижута и парфюми по улиците в Лондон. Той бил забелязан от агент в един мол, който го поканил да участва в реклама на модната марка French Connection.

Росарио Доусън

Тя си стояла на спирка в Манхатън, когато едни сценаристи я забелязали и решили, че тя е перфектна за една от техните роли.

Ева Мендес

Красивата актриса решила да помогне на свой съсед, който бил фотограф да си изготви портфолио. Една модна агенция забелязала снимките и я харесали.

Аштън Кътчър

Той просто си стоял в един бар, когато към него се приближил непознат и му предложил да се включи в модно състезание. Той решил да пробва и всъщност го спечелил.

Мерилин Монро

Тя работи във фабрика за амуниции, където се появява военен фотограф, който има задължението да снима жени, изпълняващи поръчки за армията, за списание, повдигащо бойния дух на войниците. Той ѝ предлага да позира за пет долара на час, а тя се съгласява.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама