Обраха Тото от "СкандаУ"


Обраха Тото от "СкандаУ"
Снимка: Instagram

Кристин Петринска - приятелката на Йонислав Йотов, по-известен като Тото от "СкандаУ", се оплака, че двамата са станали жертва на кражба, като това не им се случва за първи път. Красивата танцьорка, която е и майка на сина му, сподели в Instаgram, че са задигнали регистрационните номера на колата им.

"И не знам дали всички кражби и щети по колите и личните ни вещи се случват, защото Тото е известен или това няма общо, НО няма и значение, понеже глупостите си ги изсипвате постоянно и на ВСИЧКИ!", написа Криси в социалната мрежа и сподели тяхна обща снимка.

Публикуваме поста ѝ без редакция:

"За пореден път посягате върху наше имущество, създавате ни грижи и разходи, ии може би се опитвате да ни ядосате или пък да ни оставите лоши чувства и настроение ! И това е само и единствено злобно и умишлено, защото не виждам друга причина да ви трябва номер на кола 🤷🏼‍♀️ ! Не можем спокойно да живеем в нашия квартал, пред нашия блок, пред нашия апартамент ! Имахме планове за днес (Неделя) , разбира се те се провалиха, защото Йонислав Йтов отиде да виси в КАТ, да се занимава с полиция и документи, НО това не му попречи да ме целуне и да тръгне с усмивка ! Утре щяхме да пътуваме с тази кола при част от семейството ни, което виждаме рядко, за да прекараме празниците заедно и въпреки всичко ПАК ще го направим, просто не с тази кола ! Мисълта ми е, че единственото, което направихте с поредното “доброжелателно ДЕЛО” е да затвърдите вашето ниско ниво !

И не знам дали всички кражби и щети по колите и личните ни вещи се случват, защото Тото е известен или това няма общо, НО няма и значение, понеже глупостите си ги изсипвате постоянно и на ВСИЧКИ ! Не ви интересува може ли човекът отсреща да се справи с вашите зулуми, има ли финанси, време, нерви... !

Таа, ще използвам тази снимка и идващите празници да ви пожелая да бъдете по-ДОБРИ, по-човечни и да спрете да имате желания, които вредят на околните или поне да ги контролирате !, нали заради това сме хора, ако не можем един контрол на лошите си чувства и действия да поставим, то тогава къде сме тръгнали да развиваме други, още по-сложни качества и добродетели ?"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама