Обвиниха Евгения Джаферович в хулиганство


Обвиниха Евгения Джаферович в хулиганство
Снимка: Getty Images/Guliver

Евгения Джаферович се забърка в скандал. Гримьорката и инфлуенсърка е обвинена в причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди след инцидент с друга жена на пътя. Съпругата на Ваня Джаферович е била разпитана в 5-о РПУ, след което е пусната с гаранция от 1000 лева.

Другата жена, участвала в инцидента, обясни какво се е случило в петък, 12 март. Наталия Радославова разказа своята версия във Facebook. Публикуваме я без редакция.

"Карам Иван към училище, трафикът не е натоварен, той говори с дядо си по телефона... Пресичам бул. Дондуков и се спускам по ул. Дунав в посока към училището. От съседна кооперация излиза руса жена, възраст - трудна за определяне. Води две малки деца и пресича на неразрешено. Спирам. Жената държи тържествено кафе и още по-тържествено отваря вратата на паркирания отсреща джип с цвят пералня "Индезит". Децата, които видимо са мънички започват да се усукват около нея, докато тя абсолютно безцеремонно тръгва да ги качва в колата от страната на платното. Изтръпвам цялата. Дори няма да коментирам, че това е незаконно - има причина по нормативна уредба децата да се качват в автомобила единствено от страната на автомобила. Не ми се мисли какво ще стане, ако на някоя кола в тоя наклон не й издържи спирачката...

Свирвам й да качи децата от другата страна. Следват крясъци и псувни: "К***о, това са деца, мааааа", реди силиконовата блондинка. "Като са деца, спазвай закона и ги качи от страната на тротоара", виквам й аз.

Това, което следва, обаче е неочаквано - силиконката зарязва децата и скачат с ритник върху колата ми. Аз натискам клаксона, докато тя ме псува отвън. Следва нов шок - отваря вратата на колата ми и пред очите на детето ми ме удря два пъти - веднъж в ръката и веднъж в лицето. Иван е в шок. Само секунда ми е нужда да преценя, че ако изляза ще я смажа... Но не така искам да възпитавам сина си.

"Звъня на 112", кресвам аз, докато ботоксовата й разкривена физиономия диша на милиметър от носа ми. И започвам да набирам спешния телефон. Смелата силиконка ме напсува за последно и със скоростта на светлината изчезна с джипа си.

А аз изкарах следващия час и половина в 5 РПУ. Хората бяха много възпитани и ми влязоха в ситуацията. Разбрах, че подобни радости се случват всеки ден, видях, че и тях ги е ядд на подобни "богопомазани", ама живот - не всеки ходи да се оплаква. Още по-малко дочакват възмездието...

А аз стоя и се чудя - как може да не тая с мозък на аспиринче да не сеща, че като си качва така децата, някой ден на някой шофьор няма да му издържи спирачката. И после той ще ги лежи...

Ама нали знаете какво ще остане на тая земя след ядрена война - хлебарките и силиконът! Е тая си е гарантирала безсмъртието!"

Съпругът на Жени - бившият футболист Ваня Джаферович, също разказа тяхната гледна точка относно събитията, която е доста по-различна:

"Всяка сутрин караме (един от двамата) децата на училище и детска градина. Улицата, в която живеем, е тясна и от едната страна (дясната) е зона, където се паркират колите. Вчера Жени решава да закара децата и, излизайки от входа, тръгва да пресича, заедно с децата, към колата ни, която е паркирана точно отсреща.

Минава една кола, Жени изчаква и когато вижда, че няма движение, пресича, отваря вратата и почва да помага на децата да влязат. В този момент друга кола завива в нашата улица и почва да се спуска надолу и да свири на Жени.

Сега - представете си ситуацията, защото на мен ми се е случвало много пъти. Виждаш, че някой спира, с децата е (или за училище, или за градина), нормално е да изчакаш... човешко е някак, нали?

Тази госпожа обаче започва да крещи на Жени да прибере децата, да натиска клаксона с единствена цел да може тя да мине по-бързо. След това тръгва заплашително с колата към Жени, без да спира. Докато децата ни се качват.

В този момент става спречкване между двете, разправия; госпожата също е с детето си в колата, което прави цялата ситуация още по-абсурдна. Жени реагира в опит да защити децата си; може би по-бурно от вербална гледна точка, но толкова. Удари в лицето гарантирам, че не е имало, но ситуацията е "майка срещу майка, дума срещу дума".

Днес получихме обаждане от полицията, че има пусната жалба срещу Жени. Супер, така се прави, когато някой БЕЗПРИЧИННО е нарушил правилата. Когато обаче се говори за "агресия на пътя", а първопричината за агресията се оплаква от реакцията, е малко смешно.

След това разбираме, че госпожата е и заместник главен редактор в Монитор и те са пуснали тази статия, без да търсят мнението от Жени (втората страна в случая). В нея пише, че са нанесени физически повреди, ритници върху колата и какви ли не други лъжи и клевети, които ние няма как да подминем.

Жалки опити да се прави новина, без никакви доказателства, базирана само на "рекла, казала", с цел уроняване на престижа на нашето семейство.

Едно ще ви кажа - целият живот е изграден от причинно-следствени връзки. Когато ти си причината - с агресивно поведение срещу деца - и се оплакваш от следствието (според теб - агресивно поведение в присъствие на деца), ставаш жалък. Пък дори да познаваш всички служители в системите, защото си "монитор на правдата".

П.П. Ако някой стресира децата ми и тръгне да ги гази, няма да му смачкам колата само, а ще го смачкам и него. Пък после нека да ме пишат и да ме викат в районното. Хората са отговорни и за последствията от действията си, нали?

П.П.П. Съпругата ми няма силикон"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама