Обвиниха Ръсел Бранд в сексуално насилие (ВИДЕО)


Обвиниха Ръсел Бранд в сексуално насилие (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Британският актьор и комик Ръсел Бранд, бивш съпруг на певицата Кейти Пери, е обвинен в изнасилване и сексуално насилие.

Материали със свидетелски показания на четири жени срещу Бранд бяха публикувани от вестник The Sunday Times и Channel 4 на британската телевизия, за която Бранд продуцира няколко серии от програми в миналото. Според предполагаемите жертви на актьора, едната от които е била на 16 години в началото на връзката им, инцидентите са се случили между 2006 и 2013 г.

Вижте още: От Аквамен до Дракула: Джейсън Момоа в нова и неочаквана роля

Ръсел Бранд проговори

Самият Бранд в канала си в YouTube нарече обвиненията лъжа и целенасочена атака от страна на основните медии в страната, които той редовно критикува за невярно представяне и конформизъм. Актьорът признава, че дълги години е бил изключително безразборен в сексуалните отношения и е страдал от пристрастяване към наркотици и секс, но в същото време твърди, че никога не е принуждавал партньорите си да правят нещо. Още няколко от бившите спътнички на Бранд го обвиняват в емоционално насилие и желание да контролира всяко тяхно действие.

"Тези обвинения се отнасят за времето, когато работех в големи медии, когато постоянно се появявах във вестниците, когато се снимах в киното и, както подробно съм писал в книгите си, бях много склонен към безразборни връзки ..., връзките, които съм имал, са били абсолютно винаги по взаимно съгласие", казва той. "Тогава винаги съм бил открит по този въпрос, почти прекалено открит, и сега също съм открит по този въпрос."

Бранд също така предполага, че разследванията са част от координирана атака, целяща да го дискредитира заради възгледите му. Той е критикуван за това, че изразява скептицизъм по отношение на ваксините срещу COVID-19.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама