Одобрява ли Чарли Шийн, че дъщеря му е еротичен модел (СНИМКИ)


Одобрява ли Чарли Шийн, че дъщеря му е еротичен модел (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Един от най-големите плейбои на Холивуд - Чарли Шийн, получи огромен шамар от голямата си дъщеря. 19-годишната Сами Шийн, която е плод на любовта му с актрисата и модел Денис Ричардс, публикува клип в TikTok, в който се описа като "секс работничка".

Вижте още: Диана Димитрова с разтърсващи думи за Юлиан Вергов (ВИДЕО)

Докато се подготвяше за работата си, Сами сподели на последователите си: "Вече си обръснах цялото тяло и си сложих лосион. Скоро започвам лазерна епилация, така че това ще бъде огромна промяна".

@klsnicegirl Sami Sheen, 19 made headlines when she announced recently been referring to herself as a “sex worker” 👀 #new #like #trending #viral #celebritynews #samisheen #deniserichards #charliesheen ♬ original sound - 💕Karina💕

Дъщерята на Чарли Шийн работи в платформата OnlyFans, която е известна с еротичното  съдържание на снимки и видеа. Сами стана част от платените еротични модели през юни миналата година, три месеца след 18-ия си рожден ден. Тогава баща ѝ Чарли заяви категорично за изданието "E! News", че "не одобрява" решението ѝ, "но тъй като не съм в състояние да го предотвратя, я призовах да запази стила си, да бъде креативна и да не жертва почтеността си".

Вижте още: Собственик на заведение изгони с позорни думи Крисия

Наскоро обаче звездата от "Двама мъже и половина" промени мнението си, обяснявайки, че бившата му съпруга го е склонила да погледне от друга гледна точка върху работата на дъщеря им. "Сега повече от всякога е важно Сами да има родителски гръб, на който да разчита, докато се впуска в това ново приключение", добави той.

А Сами не просто получила родителска подкрепа, но майка ѝ също решила да се регистрира в еротичната платформа. 52-годишната Денис Ричардс го направила, защото "не смята, че е честно" дъщеря ѝ да получава критики за избора си на кариера.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама