Операцията на Анджелина разплакала Дженифър Анистън


Операцията на Анджелина разплакала Дженифър Анистън

Дженифър Анистън плакала, когато научила за двойната мастектомия на Анджелина Джоли.

Дженифър, която се раздели с Брад Пит през януари 2005 г., малко преди той да започне връзката си с Анджелина, се разстроила силно, когато прочела, че актрисата е премахнала и двете си гърди, след като разбрала, че има 87% шанс да развие рак на гърдата.

"Тя беше силно развълнувана, когато прочете историята на Анджелина. Тя наистина я изненада със смелостта си. Това че е преживяла нещо толкова голямо за цялото й семейство, накара Джен да осъзнае, че независимо как са започнали връзката си, Анджелина наистина обича Брад и децата. Със сигурност Джен беше наранена, когато Брад я изостави и усещаше болката с години, но вече го преодоля и иска да протегне маслинена клонка към Анджелина", разкри запознат източник пред сп. "Ескуайър", цитиран от БГНЕС.

44-годишната Дженифър дълго време участваше в кампании за разясняване на опасността от рак на гърдата и има приятели, които са се разболели от коварната болест. Сред тях са певицата Шерил Кроу и актрисата Кристина Апългейт, която играеше сестрата на героинята й Рейчъл в сериала "Приятели".

"Джен беше голяма опора за Шерил, която премина през седемседмична радиотерапия, след като й беше открита бучка при стандартен преглед с мамограф. Джен никога няма да забрави колко смела беше тя. Поради това тя напълно осъзнава колко изключително смело е било решението на Анджелина", каза още източникът.

Той разкри още, че Анистън поддържала връзка с Брад Пит чрез СМС-и, за да изрази подкрепата си, след като прочела за мастектомията на Анджелина във в. "Ню Йорк Таймс" на 14 май.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама