Оперираха Венета Райкова (СНИМКА)


Оперираха Венета Райкова (СНИМКА)
Снимка: изд. Ентусиаст

Преди часове Венета Райкова е претърпяла операция на коляното. 48-годишната водеща и писателка сама разкри новината, като сподели за интервенцията на стори в Instagram. Тя качи кадри от болницата и разказа какво точно се е случило, опровергавайки скорошните слухове.

"Разбрах, че през последните дни вместо да се занимават с политическата криза, хората се занимават къде съм изчезнала и разпространяват лъжи, че имам лична и професионална криза. Истината е, че хората, които са запознати с живота ми, знаят, че в началото на годината на мен ми беше поставена диагноза "скъсан заден рог на менискус", вследствие на което се е образувала киста. Помните, че на 15 септември ви бях споделила за проблемите с лявото ми коляно, бях в болница тогава, сгрешили са ми диагнозата тогава. Няма значение, няма да обвинявам болници. И тогава, и сега съм в частна болница, за да не се пише, че съм била в една държавна болница, в която не съм стъпвала.

И ето ме сега - 2 часа след операцията успях да стана. Бях обездвижена от кръста надолу заради упойката. По време на самата операция на коляното абсолютно нищо не усещах. Сега вече имам болки, но това са нормални неща. Важното е, че направих първите крачки след операцията."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама