Орхан Мурад с писмо в защита на дъщеря си Сузанита


Орхан Мурад с писмо в защита на дъщеря си Сузанита
Снимка: стопкадър/YouTube

Певецът Орхан Мурад написа гневна декларация, която разпространи чрез социалните мрежи. Повод за действията му са публикации и слухове по адрес на дъщеря му Сузанита. 14-годишното момиче записа клипове на две песни, които бяха обявени от обществеността за скандални заради оскъдното й облекло и неприличните жестове.

С декларацията си Орхан Мурад обяви статии в медии за „абсолютна измислица и търсене на лесна печалба“ и моли да се спре опетняването на името на дъщеря му.

„Клипът, благодарение на който се разбуниха духовете и Сузанита стана най-популярната дъвка на обществото, е погрешно разбран заради нежеланието или невъзможността на много представители на нашето общество да приемат посланията в клипа, защото за това се иска и интелигентност. Веднъж завинаги настоявам – никой да не го споделя, да се направи разграничение на личния живот на Сузанита и моето семейство от клипа и ролята й в него“, посочва Орхан Мурад, предаде Дарик.

Пълният текст на обръщението на Орхан Мурад:

ДЕКЛАРАЦИЯ

ОТ

ОРХАН МУРАД

Аз, като баща на Сузанита, декларирам пред всички медии и цялата им аудитория, че писанията и коментарите по адрес на моята дъщеря, са абсолютна измислица и търсене на лесна печалба чрез тираж, гледаемост, читаемост, посещаемост, сензация – „сеир” и лесна слава, на гърба на моето дете. За това настоятелно моля да спрат с измислиците по нейн и по адрес на цялото ми семейство и да петнят името ни.

Декларирам, че Сузанита няма силикон в устните. Даже няма и татуировки. Не знам, кой злонамерен човек е измислил и разпространил това. Чудя се на тези, които съвсем удобно и лекомислено вярват, че някой пластичен хирург ще си сложи главата в торбата и ще направи такава интервенция на 14 годишно момиче,а за родител, който би разрешил това, да не говорим.

Декларирам, че Сузанита няма да участва в никакви реалита, както видяхте не участва и във ВИП брадър. Гнусни измислици, за да повишат интереса към себе си. Също лесно се тиражира от всички вестници и техните читатели, без да се сеща злословещият и охотно коментиращ народ, че 14 годишно момиче не може да участва в такива формати без родител. Чак и хонорар й бяха измислили. Много долно, неуважаеми колеги. С вас и още няколко медии, ще се видим в съда, за всички тези злини, които ни причинихте.

Декларирам, че Клипът, благодарение на който се разбуниха духовете и Сузанита стана най-популярната дъвка на обществото е погрешно разбран, заради нежеланието или невъзможността на много представители на нашето общество, да приемат посланията в клипа, защото за това се иска и интелигентност. Веднъж за винаги настоявам – тъй като клипът отдавна е спрян от ютуб и ние помолихме в нарочни видео-спотове, никой да не го споделя, да се направи разграничение на личния живот на Сузанита и моето семейство от клипа и ролята й в него. Настоявам да ни оставите на мира, за да можем ние родителите и приятелите на Сузанита, да канализираме и насочим в най-правилната посока, интелекта, таланта и известността, която тя волю или не, за добро или не получи. Ще съдя всеки, който си послужи с обидни думи, измислици и тиражиране на неверни неща по отношение на Сузанита и моето семейство.

Добре помнете и не забравяйте, че Сузанита е продукт и производно, а не причина, за налагането на тази култура сред младите хора. За това обвинявам цялата политическа система и управлението на страната от 89-та година насам, начело с техните слуги медиите, които загърбвайки всякаква съвест и морал, работят слугински, за опростачването и обезличаването – даже изгонването на нацията.

Обръщам се и към всички родители, които злословят и хейтят по социалните мрежи. Мили сънародници, след като не ви е харесала тази роля на Сузанита в клипа й, забранете на вашите деца да го гледат и да слушат песента й. Забранете им да си мислят за нея и за другите им идоли от този жанр, защото не е само Сузанита. Забранете им да мечтаят да са на тяхното място и да подражават на Сузанита и другите, за да може да се учат, да са възпитани, образовани и изградят висока култура. Да посещават опери, театрални постановки, да четат книги и заедно с родителите си, да теглят нацията напред а не назад, както досега. И да се превърнем в една цветуща държава, в която младите хора не пушат и не се друсат от 10 годишни. Целомъдрени са до навършване на пълнолетие. Образовани, високо интелигентни и благоденстващи. Не се убиват за щяло и не щяло по жилищните блокове и нощни заведения, а се обичат, помагат си и живеят в мир и хармония. Пожелавам го на моят народ и моята родина – от все сърце. Покажете среден пръст на дявола – на злото, жестокостта, злобата и завистта, така както Сузанита го направи, но вие не го разбрахте.

На мен си пожелавам, нашия народ да спре да е перманентния шаран, който се лови на всякакви целенасочени въдици, за отвличане на общественото внимание от съществените проблеми на родината ни, докато му отмъкват държавата под носа, докато ограбват и пребиват през нощта родителите му ,докато спят и ги третират като матрял. Да спре да се занимава със злобата си, а да излезе по площадите и да измете веднъж завинаги виновниците за неговото унищожение и да си върне държавата и родината.

От ОРХАН МУРАД, който е написал и изпял повече от 100 песни за любовта, приятелството и доброто у хората и винаги е бил посланик на добросъседството и уважението между хората и тяхното единение, без оглед на етническа и религиозна принадлежност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама